Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право да кажат што мислат. Кога возрасните носат одлуки кои ги засегаат, децата имаат право нивните мислења да се земаат предвид."
Член 12, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Publications edited by Coalition of youth organizations SEGA

  • PDF
  • Print
  • E-mail

You may download the publications by clicking on the title link.

                                    

 Меѓукултурен дијалог помеѓу младите 
Електронски каталог на ликовни творби
МЛАДИТЕ - промотори на меѓукултурниот дијалог

Меѓукултурен дијалог помеѓу младите
Збирка поезија и проза
ЈАС И МОЈОТ ПРИЈАТЕЛ

Local Youth Strategy in culture for the municipality of Prilep (MK)

Youth in creating policy changes in the community 2009 (EN)

Get out and vote 2009 (EN)

How youth protect the public interest_SEGA 2008 (EN) European Charter for youth participation in
local and regional life SEGA
2007 (MK)

Advansed Fundraising Training - Reader_SEGA 2006 (EN) SEE Youth Policy Conference - Report_SEGA 2004 (EN) Contribution of the Coalition SEGA to the National Youth Strategy of the R. Macedonia SEGA 2004 (EN)

Last Updated on Wednesday, 22 May 2013 13:53

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Poll

Do you agree that the Governmental active employment measures will increase youth employment in Macedonia?
 

SEGA in media broadcasting

The Coalition of youth organization SEGA is:

member
organization at:

cooperating
organization of:

associate member
organization of
:

 

Calendar of SEGA's Activities

January 2019 February 2019 March 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28