Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право на приватност. Законот треба да ги заштити од напади на нивниот начин на живот, нивното име, нивните семејства и нивните домови."
Член 15, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Oсновни членки на Коалиција СЕГА

  • PDF
  • Print
  • E-mail

 

 

Членството во коалиција СЕГА е колективно. Во СЕГА членуваат младински организации и организации кои развиваат и работат на младински програми. Коалиција СЕГА има два вида на членство: Основно и Придружно.

Заинтересираните младински организациии и организации кои развиваат и работат на младински програми можат да аплицираат за членство во Коалиција СЕГА со поднесување на следните документи:

 

- Апликација за членство во Коалиција СЕГА

- Копија од Решение за упис во Регистарот на здруженијата на граѓани и фондации (издадено од Основен Суд или Централен Регистар на РМ)

- Одлука за зачленување во Коалиција СЕГА, донесена од страна на управувачки органи на организацијата

- Последен Годишен Извештај

 

  

Повеќе за придобивките од членството и услугите кои ги нуди Коалиција СЕГА можете да дознаете од следниов документ:

 

 

Бенефиции и услуги од членство во Коалиција СЕГА


 

Основни членки на СЕГА

 

 


адреса: Кире Ристески 11а - 7500 Прилеп   
телефон/факс: 048 523 390;
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  
Web: www.ycp.org.mk
Кратко резиме

 


 


адреса: Капан Ан локал бр.3 - 1000 Скопје
телефон/факс: 02 3130 038; 02 3246 205; 02 3246 210
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web: www.hops.org.mk
Кратко резиме 

 


 


адреса: ЈП Комуналец-градски пазар Бул. Туристичка - 6000 Охрид
телефон/факс: 046 252 925;
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web: www.mso.org.mk
Кратко резиме 

 


 


адреса: "Бутелска"  бр. 2/7 - 1000 Скопје
телефон/факс: 02 3229 149;
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; '; document.write( '' ); document.write( addy_text67693 ); document.write( '<\/a>' ); //--> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web: www.interkultura.com.mk

Кратко резиме 

 


 


адреса: Љубо Божиновски 82 - 1200 Тетово
телефон/факс: 044 340 677;
E-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web: www.irz.org.mk

Кратко резиме

 


 адреса: Васил Главинов 20 - 2000 Штип
телефон/факс: 032 382 356;
Е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Кратко резиме

 


  


адреса: Благој Крстиќ бб - 1430 Кавадарци
телефон/факс: 043 417 799
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web: www.zonakavadarci.org.mk

Кратко резиме 


адреса: ул. Емил Зола 3-2/3 - 1000 Скопје
телефон: 02 2772 095
факс: 02 2772 095;02 2777 462   
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web: www.vcs.org.mk

Кратко резиме

 

 


 адреса: Васко Карангелевски РЕМО 1/3/42 - 7000 Битола
телефон/факс: 047 610 669
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
веб: www.ymcabitola.org.mk

Кратко резиме

Last Updated on Friday, 04 May 2018 11:37

 

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Poll

Do you agree that the Governmental active employment measures will increase youth employment in Macedonia?
 

SEGA in media broadcasting

The Coalition of youth organization SEGA is:

member
organization at:

cooperating
organization of:

associate member
organization of
:

 

Calendar of SEGA's Activities

January 2019 February 2019 March 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28