Следете не:

Македонски (Macedonian)EnglishFrançais

"Децата имаат право на образование. Дисциплината во училиштата треба да го почитува човечкото достоинство на децата. Основното образование треба да биде бесплатно."
Член 28, Конвенција за правата на детето
 
 

 

 

 

 

      

 КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:     

    

Contacts

Contact Details for this website
# Name Position Phone Mobile Phone Number Fax
1 Zoran Ilieski Executive Director +389 48 429 390 +389 78 470 400 +389 48 429 390
2 Monika Ilioska Kantardzioska Programme Manager +389 48 429 390 +389 77 762 767 +389 48 429 390
3 Tomislav Gajtanoski Administrative and Financial Manager +389 48 429 390 +389 78 470 402 +389 48 429 390
4 Mile Ilioski Financial Assistant +389 48 429 390 +389 78 407 411 +389 48 429 390
5 Vesna Konevska Stojanoska Exchange Coordinator +389 48 429 390 +389 78 575 016 +389 48 429 390
6 Georgina Veljanoska Administrative Assistant +389 48 429 390 +389 77 935 544 +389 48 429 390
7 Ask NOW 38948429390 38948429390
8 Leave your comment +38948429390 38948429390 +38948429390

ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА ИНТЕРКУЛТУРНА РАЗМЕНА ВО ТРОГЕН!

FLETËPARAQITJE PËR PJESMARRJE NË SHKËMBIMIN NDËRKULTUROR NË FSHATIN E FËIMIJËVE PESTALOCI TROGEN

СЕГА Е ЕУРОДЕСК ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР

Poll

Do you agree that the Governmental active employment measures will increase youth employment in Macedonia?
 

SEGA in media broadcasting

The Coalition of youth organization SEGA is:

member
organization at:

cooperating
organization of:

associate member
organization of
:

 

Calendar of SEGA's Activities

January 2019 February 2019 March 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28